Business Lease

Business Lease

Business Lease

VOLVO BUSINESS LEASE

Enklare blir det inte

Vi förser tusentals svenska företag med bilar – men även allt annat som hör därtill. För med Volvo Business Lease ingår nämligen allt du behöver: en ny Volvo, försäkring via Volvia, leasing genom Volvofinans Bank och ett Volvo Serviceavtal. På så vis kan du ägna dig åt att köra bilen och fokusera helhjärtat på ditt företag i stället.

En komplett leasing

Volvo Business Lease innehåller allt du behöver och du får alla kostnader på en och samma faktura. Dessutom får du en mycket konkurrenskraftig totalkostnad.
Finansiering
Allt på en faktura och inga dolda avgifter.

Finansieringen av Volvo Business Lease sker hos Volvofinans Bank. Här slipper du betala för uppläggnings-, aviavgifter och annat extra. Du får alla företagets bilkostnader på en och samma faktura och vi är din kontakt för alla bilfrågor.
Volvia Försäkring
Alltid helförsäkrad bil och skadehantering på Volvoverkstad.

I Volvo Business Lease ingår försäkring hos Volvia. Smidig skadehantering direkt hos en auktoriserad Volvoverkstad och garanterad reparation med Volvo Originaldelar är två värdefulla fördelar som du får med Volvia – försäkringsbolaget som flest Volvoägare väljer.
Serviceavtal
Volvo Originalservice med 100% Volvo Originaldelar.

I Volvo Business Lease ingår ett Serviceavtal. Det ger din bil Volvo Originalservice utförd av specialister och alltid med Volvo Originaldelar. Det enda du behöver tänka på är att boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell.
Volvokort
Ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår i Volvo Business Lease. Kortet är kostnadsfritt och en av Volvokortets fördelar är att alla bilkostnader kommer samlade på en och samma faktura vilket underlättar administrationen. Kortet gäller på Tanka och OKQ8.

Bygg din Volvo

I funktionen Bygg din Volvo kan du komponera din Volvo precis som du vill ha den. Här finns alla motoralternativ och utrustningsnivåer. Dessutom alla tillbehör, färger, klädslar med mera.