Vi byggde din bil. Låt oss berätta vilka däck du ska ha.

Ungefär som fyra handflator. Det är all kontakt bilen har med vägen. Med rätt däck kör du både säkrare och tryggare. Vi som byggt din bil vet vilka som är bäst för just den och dina körförhållanden. Sök rätt däck till din Volvo nedan.

Prata däck med en Volvoexpert

Din Personliga Servicetekniker är specialutbildad på Volvo och vet vilka däck och fälgar som passar på din Volvo. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden. Välkommen in!

CarPay och Volvokort gör allt lite lönsammare

Betala allt kring dina däck med appen CarPay och Volvokort så blir det förmånligt för bilekonomin. Verkstadsjobb kan du betala direkt i CarPay. Du får bonus på alla dina köp och om du redan har en bonuscheck kan du enkelt lösa in den vid till exempel däckbyte. .

Du kan alltid delbetala på 4 månader – räntefritt och helt utan avgifter. Vill du ha räkningen på lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit. Dessutom får du bonus när du betalar med Volvokort. Ansök om Volvokort på Volvofinans.se.

Däck och fälgar i alla dimensioner

Volvo är en av Sveriges största återförsäljare av personbilsdäck. Vi har ett långt och nära samarbete med de ledande leverantörerna av premiumdäck vilket bland annat innebär att de däck vi inte har i lager tar vi hem snabbt, oftast till dagen efter. Söker du nya fälgar till din Volvo har vi dessutom Originalfälgar för alla smaker och dimensioner. Fälgar byggda för just din Volvo.

Våra däcktjänster

Hjulskifte
Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Volvoteknikerna drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över skicket på dina däck så att din bil rullar tryggt och säkert.
Däck och fälgar
Vi på Volvo samarbetar med de ledande däckleverantörerna och har däck som är perfekt anpassade för varje Volvomodell. Lika viktiga som däcken är fälgarna. Volvo Originalfälgar ger bilen perfekt balans och bromsarna rätt kylning.
Hjulinställning
Om du kört in i en trottoarkant eller ner i ett potthål i vägen kan vi hjälpa dig med en fyrhjulsinställning. Du tjänar snabbt in kostnaden då dina däck håller betydligt längre samtidigt som din bil säkrare och skönare att köra.
Däckhotell
Förvara dina däck i vårt däckhotell. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.